Коучинг програма специално предназначена за жени

Какво е любовта към себе си? Това е горивото, което ни дава възможност да достигнем пълния си потенциал, като се изпълним със състрадание, милост и нежност.

Обърнете внимание на себе си и своите чувства

Да си дадем пространство и да приоритизираме себе си, да приемем живота си напълно и с цялото сърце. Любов към себе си е да се научим да проявяваме доброта към себе си дори, когато се борим и ни е трудно. Да се даваме прошка, когато правим грешка. Да откриваме и вярваме в силните си страни и в дарбите си. Понякога значи да поставим себе си на първо място. Друг път значи да идентифицираме нуждите и желанията си и поставим ясни граници. 

Програмата „Когато се научих да обичам себе си“ започна с въвеждащ уебинар „Истината за любовта към себе си – подготовка за предстоящия път“, който се проведе на  24 септември 2022 г. Можете да изгледате записа ТУК.

Програмата ще се провежда два пъти месечно от Октомври до май по 2 часа. През месец юни ще има официално закриване и равносметка на промените, осъзнаванията и постигнатите успехи. Програмата ще бъде изцяло онлайн, което ще даде едновременно ползите от работа в група, но също така и съсредоточаване в интимното пространство на Вашия дом. Работата в програмата ще Ви потопи във Вас и ще осветли много кътчета от Вашата душа.

Ще работим върху това да:

  • Се освободим от съмненията
  • Развием състрадание към себе си
  • Се приемем такива, каквито сме

Очаква ни вълнуващо пътуване и откривателство!

Цени

Програмата ще покрие следните модули

Модул 1 - Къде съм в момента?

Модул 2 - Развийте състрадание към себе си

Модул 3 - Освободете се от съмненията в себе си

Модул 4 - Изградете усещане за собствена значимост

Модул 5 - Излекувайте взаимоотношенията си

Модул 6 - Приемете себе си

Модул 7 - Кажете ДА на щастието

Модул 8 - Фокусирайте се върху доброто

Звучи интересно?
Разгледайте моя блог

Личността в бизнеса

Защо развитието на личността е важна за успеха на бизнеса? Светът се променя. Променят се старите парадигми за преследване на резултат и печалба и отстъпват място

Прочети »