THINK&CHANGE

Рали Христова

Вашият бизнес и личен коуч

Казвам се Рали Христова и съм професионален акредитиран СТАРШИ коуч IIC&M. Изпълнителен директор на „Коучинг асоциация България“, ръководител на първата по рода си коучинг съпорт група на Ноубъл Манхантън Коучинг във Варна в периода февруари 2012 г. - септември 2014 г.

Завършила съм Международни икономически отношения и Корпоративен мениджмънт към Open University London и оттогава работя в сферата на корабния мениджмънт. 10 години успешно управлявам семейния бизнес. Завърших дипломната програма на Noble Manhattan Coaching Ltd. по Лайф коучинг, дипломната програма на Noble Manhattan Coaching Ltd. по Корпоративен коучинг и коучинг на изпълнителни директори, дипломната програма на CLI Canada Associate Power Coach. Имам акредитация от Международния институт по коучинг.

Винаги съм била изпълнена с големи амбиции и стремеж за непрекъснато развитие. Вярвам в процеса на учене през целия живот и нито за момент не съм преставала да уча и да повишавам квалификацията и собствената си осъзнатост.

Моята голяма мечта е да дам своя принос за изграждане на общество от осъзнати лидери и силни личности, които създават хармония и красота.

МОЕТО ПОСЛАНИЕ КЪМ ВАС

Не следвайте майстори! Открийте своето лично майсторство и вдъхновете света с него!

Запазете своето място за новата учебна година, която стартира през месец октомври СЕГА.

Това обаждане ще промени живота Ви.

Ваш вдъхновител на промяната

 

test file name
130410013653WR_bright_NRG_2010_1_t3.pdf
Сертификати и дипломи   Прочети повече

© 2015 www.thinkandchange.com. All rights reserved.
Created by: IntegralSoft.bg