THINK&CHANGE

Рали Христова

Вашият бизнес и личен коуч

Казвам се Рали Христова и съм професионален акредитиран Мастър коуч IAPC&M, организационен психолог,  Изпълнителен директор на „Коучинг асоциация България“, ръководител на първата по рода си коучинг съпорт група на Ноубъл Манхантън Коучинг във Варна в периода февруари 2012 г. - септември 2014 г.

Завършила съм Международни икономически отношения и Корпоративен мениджмънт към Open University London и оттогава работя в сферата на корабния мениджмънт. 10 години успешно управлявам семейния бизнес. Завърших дипломната програма на Noble Manhattan Coaching Ltd. по Лайф коучинг, дипломната програма на Noble Manhattan Coaching Ltd. по Корпоративен коучинг и коучинг на изпълнителни директори, дипломната програма на CLI Canada Associate Power Coach. Имам акредитация от Международния институт по професионален коучинг и менторство. 

Любопитна и непрекъснато търсеща, съвместяваща много роли и позиции. Обичам предизвикателствата и откриването на нови пътища, но най-вече съм вдъхновител на промяната.

Прилагам коучинг като самостоятелна услуга и в екип, както и в подкрепа на други дейности в по-мащабни проекти. Провеждам обучения по коучинг и коучинг умения в бизнес среда.

Създадох и вече 4 години реализирам успешно авторска програма „В търсене на призванието“, с която помагам на хората да опознаят себе си, да намерят насока за работата, която отговаря на личността им и да заемат онази роля в обществото, която най-добре описва тях самите.

Коуч и ментор на начинаещи коучинг специалисти, тъй като познавам в детайли професията и помагам на колегите да открият силните си страни, да преодолеят бариерите и да си изработят собствен стил на работа.

Винаги съм била изпълнена с големи амбиции и стремеж за непрекъснато развитие. Вярвам в процеса на учене през целия живот и нито за момент не съм преставала да повишавам квалификацията и собствената си осъзнатост.

Моята специалност е промяната.

Моята голяма мечта е да дам своя принос за изграждане на общество от осъзнати лидери и силни личности, които създават хармония и красота.

МОЕТО ПОСЛАНИЕ

Открийте своето лично майсторство и вдъхновете света с него!

Ваш вдъхновител на промяната

 

test file name
130410013653WR_bright_NRG_2010_1_t3.pdf
Сертификати и дипломи   Прочети повече

© 2015 www.thinkandchange.com. All rights reserved.
Created by: IntegralSoft.bg