THINK&CHANGE

Среща със СЕБЕ си

Когато срещнем друг човек и общуваме с него, капацитетът на нашия мозък се разширява. А когато на едно място съберем хора с широк потенциал, имаме възможност да почерпим от мъдростта и опита на всички заедно.

Ето това е мастърмайнд групата – група от хора, работещи заедно в една посока и по обща тема в полза на всички.

Нарекох я Среща със Себе си, защото каквато и тема да си поставим, ние ще я изследваме през себе си и така ще опознаваме собствената си същност и качества, като в същото време се оглеждаме в хората от групата и черпим от техните знания и опит.

Всяка група се събира на интуитивен принцип и винаги се срещат точните хора. Невидими нишки ни свързват и ни подсказват кой е правилния път за нас.  Ако тази нишка е засвирила на Вашата честота, пишете ми.

Групата ще е малка – от 5 до 8 човека и ще е с продължителност от 2 часа – от 18.30 до 20.30. Ще се провежда един път седмично и е отворена за всеки, които почувства вътрешна нужда или интерес. Ще има обявена тема всеки път и ще имаме възможност да достигаме до групови и лични осъзнавания и да намираме решения и посоки на лични въпроси и казуси. Ще използвам треньорски и коучинг подход, но най-вече ще поощрявам дискусията и намирането на яснота и лична посока.

Заедно ще си задаваме въпроси, незадавани досега и ще се изслушваме, без да се прекъсваме или осъждаме, като се научим да приемаме и да се учим от опита и гледната точка на другите.

И ще израстваме заедно!

Вход 15 лв.

Ако въпросът Кой съм аз? e на дневен ред и при Вас и Вие също търсите отговори, заповядайте!

По-долу ще намерите информация за мен, за ползите от мастърмайнд, както и списък с бъдещите теми на сбирките!

Очаквам Ви,

Рали Христова

М: 0886736772

Ето върху какво ще работим до края на годината   Прочети повече
Запознайте се с моето любопитно аз   Прочети повече
Мастърмайнд групата – група от хора, работещи заедно в една посока и по обща тема в полза на всички.   Прочети повече

© 2015 www.thinkandchange.com. All rights reserved.
Created by: IntegralSoft.bg