THINK&CHANGE

В търсене на призванието

9-месечна програма за откриване на истинскта ни роля в живота

Програмата е за тези, които търсят и намират. За тези, които искат да открият призванието си и са готови да направят първите стъпки. При това съпроводено и споделено... Предстои ни едно вълнуващо пътуване от себе си към себе си...

Какво в действителност е призванието? Призванието е това, което СМЕ в действителност. За да открием истинската си роля и място в живота, ние трябва да познаваме себе си, талантите си, силните и слаби страни, какво ни мотивира и демотивира, ценности и интереси, мечти и страхове, съпротиви и саботажи или накратко – онова, което ни помага и ни пречи да бъдем автентични и да показваме истинската си природа. Само тогава можем да открием работата на своите мечти, животът, отношенията, приносът...

Мнозина свързват призванието с професията. Но то е много повече от това. И е винаги тук – пред нас и в нас. Точно под носа ни. Защо не го виждаме тогава? Ами ако търсим в грешната посока? Ами ако имаме очаквания за призванието, които се разминават с реалността? Ами ако тя е точно пред нас, в нас и около нас, а ние не я разпознаваме заради точно тези погрешни очаквания? Какво ако призванието е нещо различно от това, което си представяме, че е?

Търсенето на призванието е нарастващо осъзнаване, лично и професионално израстване, преодоляване на страхове и бариери. Много хора говорят за това, че искат да са автентични и да живеят живота си без маски. Но често не сме наясно дори и с това, че в даден момент носим маска или играем роля, която не е нашата собствена. И всичко това се случва защото не познаваме достатъчно добре себе си.

Както подсказва заглавието, търсенето на призванието е процес и път. То не е като да се събудите една сутрин и да знаете кои сте и за какво сте дошли. То е откривателство, пътешествие към най-важния човек на света – СЕБЕ СИ. 9 месеца са необходими, за да се зароди един живот. След 9 месеца, ще се роди новото Ви аз – истинското Ви аз. А най-важната част от този процес е ДЕЙСТВИЕТО. Без действие няма реална промяна.

Хората, които търсят своето призвание са на прага на голяма трансформация, която често обхваща всички сфери от живота им. Поради социалните очаквания и пресата на обществото малцина са там, където реално искат да бъдат или където е определено да бъдат. Поради това те се страхуват и недоволството им непрекъснато расте – от работата, от колегите, от партньора, от условията, от шефа, от отношенията... Недоволството е първият симптом за промяна. Колкото по-голямо е то, толкова по-силна ще бъде мотивацията за действие. Поради това не приемайте недоволството като свой враг. То просто Ви тласка към нещо ново. Зависи обаче Вие колко упорито ще се съпротивлявате.

Хората в търсене на призванието имат нужда от кураж, търпение и подкрепа, за да извървят този път. Трънлив е началният му участък. От позицията на времето мога да кажа – ЗАСЛУЖАВА си всеки сантиметър от него. Аз намерих интуитивно и бързо своето призвание, но осъзнах, че това е само първата и лесна стъпка. По-трудната ми предстоеше – а именно, прилагането му на практика.

Програмата „В търсене на призванието“ е моят житейски проект. В нея съм вложила сърцето си, знанията и уменията. Вплела съм моят личен път, професионалните ми наблюдения като житейски и бизнес коуч с клиенти, които са стъпили на вълната на промяната и откриват своите таланти, разгръщат потенциала си и намират креативни методи да изразят истинската си същност.

Тук ще откриете алгоритъм на промяната, довел мен и много други хора до успех. Програмата може да служи и като наръчник за житейски и професионални трансформации.

Ще извървим пътя заедно – стъпка по стъпка, ще говорим за промяна, ще се подкрепяме, ще мечтаем, ще творим, ще танцуваме и рисуваме и ще се забавляваме. Заедно ще откриваме източниците на вътрешна сила, които ще ни служат като неизчерпаем резервоар от енергия.

Пътуването започна. Ще се присъедините ли?

За кого е това пътуване?

За тези, които:

 • Търсят своето призвание
 • Искат да имат усещане за цел и посока
 • Не са удовлетворени от настоящото подреждане на живота си
 • Интуитивно усещат, че могат да дадат повече на света
 • Искат да опознаят своите таланти (всички сме талантливи, но не всички знаем това)
 • Са ГОТОВИ!

 

Програма

Ще пътуваме в продължение на 9 месеца (модула) и ще прекарваме по 2 срещи (първата и третата седмица на месеца) всяка по два часа. Стартирам групите през октомври. Ще се виждаме от 18.30 до 20.30 часа на адрес ул. Радко Димитриев 7, ет. 2, офис 4.

При индивидуални срещи ще изготвим индивидуален план, по който ще вървим съобразно ангажираността и на двете страни.

В началото на програмата всеки ще преживее нещо лично. Ще имате възможността да се запознаете с личната си карта, голямата картина на своя живот, онова, с което сте дошли на земята. Ще Ви помогне специалист по Хюман дизайн. Преживяването е включено в пакета. Въоръжени с нови или малко позабравени знания, ще се насочим към ПЪРВИТЕ СТЪПКИ на пътешествието.

Всеки участник ще получи личен Дневник на пътешественика, където ще вписва своите прозрения и открития.

Като завършек на програмата ще се потопите в Звездната си карта и ще имате възможността да получите отговор на въпроси за Вашата посока. Астро-психологическият профил също  включен в пакета.

Ако във Вас трепне импулсът на пътешественика, последвайте го като се свържете с мен. Аз ще съм Вашият гид, който ще направи пътуването Ви едно истински вълнуващо преживяване.

 

Групови и индивидуални пакети

 1. Групова програма
  1. Посещение на 9 модула (9 месеца) по 2 срещи, които ще се провеждат през седмица.
  2. Дневник на пътешественика - с упражнения, игри и въпроси за саморефлексия за всяка среща
  3. Хюман Дизайн профил и Астро-психологически профил

Цена: 700 лв

Възможности за плащане:

 • Еднократно - при заплащане на цялата сума ползвате 5% отстъпка. Крайната цена става 665 лв.
 • 3 х 3 Месечни вноски от 230 лв

 

 1. Индивидуална програма
  1. 9 модула по 2 срещи, които ще се провеждат при индивидуално изготвен план.
  2. Дневник на пътешественика - с упражнения, игри и въпроси за саморефлексия за всяка среща
  3. Хюман Дизайн профил и Астро-психологически профил

Цена: 777 лв

Възможности за плащане:

 • Еднократно - при заплащане на цялата сума ползвате 5% отстъпка. Крайната цена става 738.15 лв.
 • 3 х 3 Месечни вноски от 259 лв

 

„Инвестицията в знание за себе си, винаги е с най- добра лихва.

Бенджамин Франклин

 

ЗАПИСВАНЕ: на мейл rallie@thinkandchange.com 

За да запазите своето място за новата учебна година, която стартира в началото на месец октомври 2017 г. е необходимо капаро от 50 лв, които ще бъдат приспаднати от първото плащане.

Очаквам първите пътешественици!

Ваш вдъхновител на промяната

9-месечна програма за откриване на истинскта ни роля в живота   Прочети повече

© 2015 www.thinkandchange.com. All rights reserved.
Created by: IntegralSoft.bg