THINK&CHANGE

ПРИЗВАНИЕТО е моето призвание

Много хора идват при мен с въпроси за своето призвание. Споделят колко им е трудно, когато нямат усещане за посока. Някои споделят, че всичко в живота им е наред, но не са щастливи. Други, принудени от обстоятелствата (загубили работа или близък човек), започват нова страница от живота си. Трети се сдобиват с болест, която не им позволява да продължат по стария начин и е необходимо да направят остър завой по пътя си.

Всички тези хора под една или друга форма търсят отговори на въпроси като: Какво искам наистина от живота си? Какво искам да правя? Какво искам да бъда? Къде искам да съм?

За да открием истинската си роля и място в живота, ние трябва да познаваме себе си, талантите си, силните и слаби страни, какво ни мотивира и демотивира, ценности и интереси, мечти и страхове, съпротиви и саботажи или накратко – онова, което ни помага и ни пречи да бъдем автентични и да показваме истинската си природа.

Аз открих своето призвание преди 8 години. При мен стана бързо и интуитивно. Но тогава не знаех това, защото веднага се изправих пред всички свои страхове, съпротиви, ограничения и социални рамки. Изтръпвах от ужас на прага на това, което ме погледна. Но имаше нещо още по-силно от страховете ми – и това беше АБСОЛЮТНАТА НЕВЪЗМОЖНОСТ И НЕЖЕЛАНИЕ да се върна назад към това, което бях и правех преди.

Срещнах се с неразбирането на най-близките ми, с това да изляза от роли, които не са мои (първо трябваше да ги разпозная), с това да сваля маските, които обществото ми беше сложило и да остана АЗ (процесът продлжава).

В началото пътят е най-трънлив и плашещ, защото неизвестното плаши. А неизвестното бях самата аз. Как да обикна себе си като не се познавах. Сякаш се бях родила отново и прохождах в непознат за мен свят. Като малко дете започнах да го изследвам, падах, ставах, смеех се, плачех, но не се отказах. И пораснах...  и ми хареса... стъпчица по стъпчица да напредвам в това чудо, наречено МОЙ живот. И някъде там по пътя се спрях и заплаках. Сълзи на радост се стичаха по моите бузи, защото осъзнах – ПРИЗВАНИЕТО е моето призвание. Осъзнах, че съм призвана от живота да помагам на другите да открият своето истинско място и роля – онези, за които са родени.

Защо АЗ? Защото вече знам какво е. Защото познавам страха, съпротивата, разпознавам маските и рамките и защото ги преодолях сама, водена от вътрешния огън, който ми казваше „Усети страха и действай въпреки това“. И най-вече защото зная колко е хубаво след това и как си струва всеки миг от пътя.

Моите 8 години търсения, разчупвания, осъзнавания, професионален опит като коуч и ментор намериха своето приложение в тази програма, състояща се от 9 модула (9 месеца – по 2 срещи месечно, всяка по 2 часа). 9 е числото на затваряне на цикъл. И точно това ще направим – ще започнем и ще завършим. Предстои ни вълнуващо пътуване всички заедно и всеки поотделно. Аз не Ви предлагам просто една програма. Предлагам Ви ПЪТ КЪМ СЕБЕ СИ.

Пътуването започна.

Готови ли сте?

Аз, да и Ви чакам СЕГА!

 


© 2015 www.thinkandchange.com. All rights reserved.
Created by: IntegralSoft.bg