THINK&CHANGE

Описание на програмата

Модул 1 Идеята на пътешествието

Ще си отговорим на въпросите – Какво е призванието? Кои са клопките по пътя? Кой е моят път? Какво ще сложа в багажа? Ще съставим своя личен обет на пътешественика и ще поставим ясни намерения в началото на пътя!

Модул 2 – Посока и осъзнато присъствие

Ще изпратим старата година със задълбочен анализ на постигнатото. Ще се подготвим да посрещнем новата година с ясно разписани цели, които ще затворим на отговорно пазене в една вълшебна кутия, ще си поставим и цели за курса.

Модул 3 – Ценността на важните неща

Водещи тук са ценностите. Важните за нас стимули в живота. Онова, което ни опредля и  което вътрешно ни води напред.  Нашите пътеводни знаци, познаването, на които ни дава усещане за посока. Всеки ще опознае своите 8 водещи ценности.

Модул 4 – От къде да започна?

В този модул ще разгледаме всички наши таланти и умения, ще се срещнем с истинската ни страст, ще направим обзор на ранните програмирания в детството, за да установим кои модели са ни полезни и кои не и не на последно място ще се опитаме да начертаем траекторията, продуктувана от синхроничностите в живота ни.

Модул 5 – Отпътуване

Вече сме готови да формулираме своята първа житейска цел и да се запознаем с духавната си мисия, която ни показва какво ние като душа и тяло сме дошли да научим.

Модул 6 – Какво срещам по пътя?

Ще си поговорим със самочувствието си. Ще го оценим. Ще идентифицираме неконструктивни свои модели и ще ги сложим в своя житейски план за развитие. Ще кажем НЕ на нашите НО-та, ще освободим ползите от неконструктивните модели, ще изберем онези вярвания, които ни окриляват и ще си вземем обратно личната сила.

Модул 7 – Вече съм близо

Ще открием своята периодична цел за периода от 1 до 5 години и ще започнем да планираме първите стъпки. Ще определим личностния ни тип и подходящите за него професии. Ще напишем личния си манифест, като пътеводна звезда в нашето пътешествие, наречено живот.

Ще обобщим всичко, ще го систематизираме в първите  страници на нашия осъзнат житейски и бизнес план и ще отпразнуваме тържествено създаването на стабилна основа, от която ще започнем да градим един по-осъзнат живот, изпълнен с удовлетворение и усещане за посока.


© 2015 www.thinkandchange.com. All rights reserved.
Created by: IntegralSoft.bg