THINK&CHANGE

В търсене на призванието

Програма за личностна и професионална трансформация

За четвърта поредна година стартирам това търсене на себе си и истинската роля в живота. Четвърта поредна година Ви каня на това 9 месечно пътуване да го извървим заедно и да търсим и намираме отговори, да изграждаме личността си съобразно даденостите и вътрешните стимули. Работата в група е вълшебство, тъй като динамиката на разгръщане и осъзнаване е особено мощна и в нея се създават много близки отношения и приятелства.

Групата стартира на 11 ноември 2020 г. от 18:00 ч.

Продължителност: 3 часа

Къде: Варна, ул. Радко Димитриев 7, ет. 2, офис 4

Такса: 50 лв на посещение

Еднократна такса за Дневник на призванието с много практични и теоритични инструменти.

Приемането в групата става с предварително събеседване с водещия. Обадете се или пишете на лични съобщения, за да запазите час за събеседването.

Групата е от не повече от 3 души. Тъй като се създават близки отношения на доверие, конфиденциалността и доверието са от особено голямо значение.

Водещ на програмата: Рали Христова М: 0886736772, www.thinkandchange.com  

Групова програма

 • Посещение на 7 модула;
 • Срещите се провеждат през седмица;
 • Дневник на пътешественика с упражнения, игри, техники, формуляри и въпроси за саморефлексия за всяка среща.
 • Достъп до затворена онлайн група за споделяне на идеи и мисли и поддържане на енергията на промяната.
 • Възможност да се присъедините към група за взаимопомощ след края на курса, където получавате подкрепа в предприетите промени или стимул да направите дълго оглагани такива.
 • Групата е от не повече от 3 души. Тъй като се създават близки отношения на доверие, конфиденциалността е от особено голямо значение.
 • В края на ноември групата се затваря и ще работи в един и същи състав до края на програмата.

Индивидуална програма

При индивидуални срещи ще изготвим индивидуален план, по който ще вървим съобразно ангажираността и на двете страни.

За кого е Тази програма?

За тези, които:

 • Искат да имат усещане за цел и посока
 • Интуитивно усещат, че могат да дадат повече на света
 • Не са удовлетворени от настоящото подреждане на живота си
 • Искат да преодолеят страховете и съмненията по пътя към призванието си
 • Искат да опознаят своите таланти (всички сме талантливи, но не всички знаем това)
 • Са ГОТОВИ да предприемат действия!

Хората, които търсят своето призвание са на прага на голяма трансформация, която често обхваща всички сфери от живота им. Те имат нужда от кураж, търпение и подкрепа, за да извървят този път. Поради социалните очаквания и пресата на обществото, малцина са там, където реално искат да бъдат или където е определено да бъдат. Поради това те се страхуват и недоволството им непрекъснато расте – от работата, от колегите, от партньора, от условията, от шефа, от отношенията... Недоволството е първият симптом за промяна. Колкото по-голямо е то, толкова по-силна е и мотивацията за действие. Недоволството не е наш враг. То ни тласка към нещо ново. Зависи единствено колко упорито се съпротивляваме.

Търсенето на призванието е нарастващо осъзнаване на това , което сме и не сме. Мнозина го свързват с професията. Но то е много повече. Когато познаваме призванието си, можем осъзнато да избираме работата и всичко в живота си, което хармонизира с нашата личност. Това, което търсим е всъщност отговорът на въпроса „Кой съм аз?“.

Както подсказва заглавието, търсенето на призванието е процес и път. Когато пътуваме, ние се разширяваме и обогатяваме. Ето това съм подготвила - пътуване от себе си към себе си. Пътуване, в което ще пишем върху страниците на своя собствен пътеводител и ще съпреживяваме всеки миг от него – заедно и поотделно.

9 месеца са необходими, за да се зароди един живот. След 9 месеца, ще се роди и новото Ви аз. Стъпка по стъпка, ще се подкрепяме, ще мечтаем, ще творим, ще мислим, ще дискутираме, ще споделяме и ще се забавляваме. Заедно ще откриваме източниците на вътрешна сила и ще черпим от този резервоар от енергия. Това ще ни даде импулса за пътуване в реалния живот и дълго желаните промени ще придобият осъществими очертания.

Програмата „В търсене на призванието“ е моят житейски проект. В нея съм вложила сърцето, знанията и уменията си. Вплела съм моя личен път, професионалните ми наблюдения като житейски и бизнес коуч с клиенти, които са стъпили на вълната на промяната, разгръщат потенциала си и намират креативни методи да изразят вътрешната си същност.

Ако във Вас трепне импулсът на пътешественика, последвайте го като се свържете с мен. Аз ще съм Вашият гид, който ще направи пътуването Ви едно истински вълнуващо преживяване.

Готови ли сте?

Очаквам Ви...

Ваш вдъхновител на промяната

 

„Инвестицията в знание за себе си, винаги е с най- добра лихва.“ Бенджамин Франклин   Прочети повече

© 2015 www.thinkandchange.com. All rights reserved.
Created by: IntegralSoft.bg